Omgevingspsycholoog

Kom bij ons werken

Omgevingspsycholoog groeit, altijd

Veel mensen zien ons als een advies of ontwerpbureau. Een bureau gericht op de diagnose, ontwikkeling en verbetering van gebruikerservaringen in gebouwen en omgevingen. Dat klopt natuurlijk – maar we zijn meer dan dat. We zijn ook een gemeenschap van mensen met een gedeeld doel: het verbeteren van de leefomgeving. Een gemeenschap bestaande uit een coöperatie en een bedrijf in één, opgebouwd en ontwikkeld voor en door haar leden. Met democratische controle en economische participatie door haar leden. Bij ons vind je meer dan werk, je vind er persoonlijke en professionele groei in een open gemeenschap.

Onze kracht bestaat uit onszelf. De nummer #1 sterkte van onze coöperatie bestaat uit de combinatie van persoonlijkheden en talenten en de manier hoe we met elkaar omgaan. Onze cultuur, onze organisatie en onze werkwijze zijn uniek in de bouwsector. Ze kan alleen bestaan door de inzet van geïnteresseerden zoals jijzelf. Onze zoektocht naar talent leidt ons verder dan de bouwsector naar beroepsvelden zoals economie, planologie, sociologie, antropologie, geneeskunde, politicologie en industrieel ontwerpen.

We groeien niet alleen met gemiddeld 30% op jaarbasis, we diversificeren ook. Waar gaan we heen? Waar liggen de kansen? We zoeken ondernemende, actieve leden en collega’s die ongebaande paden willen betreden. Nieuwe ideeën willen definiëren en ze daarna omzetten in realiteit. Om te groeien hebben we talent nodig. Om te groeien zoeken wij jou.

 

Vacatures per 22/01/2018

Werk Stagiaires met een interesse de toepassing van omgevingspsychologie in ontwerp en onderzoek. 

Omgevingspsycholoog zoekt altijd naar nieuwe stagiaires met unieke ideeën en interesses in onderzoek of ontwerp op het vlak van gebruikerservaringen in steden, gebouwen en landschappen. Er is gedurende het hele jaar ruimte voor minimaal 2 stagiaires die fulltime bij ons werken. We zoeken universitaire bachelor of master kandidaten die taalvaardig zijn in het Nederlands. Je hebt bij voorkeur een achtergrond in gedragswetenschappen of ontwerp maar andere opleidingen kunnen ook. Je energie, ondernemend vermogen, talenten en eigen ideeën – daar gaat het ons om. Ook als je geen universitaire opleiding volgt kan je zeker een stage bij ons doen, maar we hanteren wel als uitgangspunt een wetenschappelijk/academisch denk- en werkniveau.

Je draait mee in interne of externe projecten. Daarnaast definieer, ontwikkel en voer je een eigen project uit. De uitgangspunten hiervoor staan beschreven in een projectplan. Dit eigen project kan uiteraard ook een afstudeerproject zijn, maar het hoeft niet. We willen je vooral aanmoedigen om je eigen interesses en drijfveren als kader te nemen voor jouw project.

Bij de start van de stage stellen we doelen op die we gaan proberen te bereiken, maken we een plan van aanpak voor wat je gaat doen en een planning. Je krijgt ook een stagebegeleider vanuit ons aangereikt. Met deze stagebegeleider kijken we elke week in een mentorgesprek hoe het gaat, waar er eventuele moeilijkheden zijn en hoe de stage verloopt.

Meer weten of solliciteren? Stuur een mail met een verzoek voor informatie of een mail met je CV en een sollicitatiebrief naar kantoor@omgevingspsycholoog.nl.

 

 

Een vraag of een opmerking?

Uw e-mail adres

Uw bericht

Type deze code over
captcha