Omgevingspsycholoog

Kom bij ons werken

Omgevingspsycholoog groeit, altijd

Veel mensen zien ons als een advies of ontwerpbureau. Een bureau gericht op de diagnose, ontwikkeling en verbetering van gebruikerservaringen in gebouwen en omgevingen. Dat klopt natuurlijk – maar we zijn meer dan dat. We zijn ook een gemeenschap van mensen met een gedeeld doel: het verbeteren van de leefomgeving. Een gemeenschap bestaande uit een coöperatie en een bedrijf in één, opgebouwd en ontwikkeld voor en door haar leden. Met democratische controle en economische participatie door haar leden. Bij ons vind je meer dan werk, je vind er persoonlijke en professionele groei in een open gemeenschap.

Onze kracht bestaat uit onszelf. De nummer #1 sterkte van onze coöperatie bestaat uit de combinatie van persoonlijkheden en talenten en de manier hoe we met elkaar omgaan. Onze cultuur, onze organisatie en onze werkwijze zijn uniek in de bouwsector. Ze kan alleen bestaan door de inzet van geïnteresseerden zoals jijzelf. Onze zoektocht naar talent leidt ons verder dan de bouwsector naar beroepsvelden zoals economie, planologie, sociologie, antropologie, geneeskunde, politicologie en industrieel ontwerpen.

We groeien niet alleen met gemiddeld 30% op jaarbasis, we diversificeren ook. Waar gaan we heen? Waar liggen de kansen? We zoeken ondernemende, actieve leden en collega’s die ongebaande paden willen betreden. Nieuwe ideeën willen definiëren en ze daarna omzetten in realiteit. Om te groeien hebben we talent nodig. Om te groeien zoeken wij jou.

 

Vacatures per 24/10/2017

Doorlopend: stagiaires gevraagd. 

Omgevingspsycholoog zoekt altijd naar nieuwe stagiaires met unieke ideeën en interesses in onderzoek of ontwerp op het vlak van gebruikerservaringen in steden, gebouwen en landschappen. Er is gedurende het hele jaar ruimte voor minimaal 2 stagiaires die full time bij ons werken. We zoeken universitaire bachelor of master kandidaten. Je opleiding, achtergrond of specialisatie maakt ons niet uit. Je energie, ondernemend vermogen, talenten en eigen ideeën – daar gaat het ons om. Ook als je geen universitaire opleiding volgt kan je zeker een stage bij ons doen, maar we hanteren wel als uitgangspunt een wetenschappelijk/academisch denk- en werkniveau.

Je draait mee naar behoefte in interne of externe projecten. Daarnaast definieer en ontwikkel je een eigen project. Het uitvoeren van dit eigen project gedurende de stageperiode is een vereiste. De uitgangspunten hiervoor staan beschreven in een projectplan. Dit eigen project kan uiteraard ook een afstudeerproject zijn, maar het hoeft niet. We willen je vooral aanmoedigen om je eigen interesses en drijfveren als kader te nemen voor jouw project.

Bij de start van de stage stellen we doelen op die we gaan proberen te bereiken, maken we een plan van aanpak voor wat je gaat doen en een planning. Je krijgt ook een stagebegeleider vanuit ons aangereikt. Met deze stagebegeleider kijken we elke week in een mentorgesprek hoe het gaat, waar er eventuele moeilijkheden zijn en hoe de stage verloopt.

Vier keer per jaar nemen we nieuwe stagiaires aan. Bijna altijd ontvangen we meer aanmeldingen dan er plekken beschikbaar zijn. We hebben daarom een kleine selectie procedure bedacht. Dit staat in dit document uiteengezet. Hierin vind je ook meer informatie over stage lopen bij ons.

Voor 2017 en 2018 zijn de volgende deadlines voor sollicitaties: 13 februari, 10 mei, 14 augustus en 13 november. We zijn zeer geïnteresseerd in je sollicitatie.

 

Een vraag of een opmerking?

Uw e-mail adres

Uw bericht

Type deze code over
captcha