Omgevingspsycholoog

Stage lopen bij Eyckveld & OmgevingsPsycholoog.nl?

Wil je ervaring op doen met het toepassen van omgevingspsychologie in de praktijk? Dan is een stage bij Eyckveld & OmgevingsPsycholoog.nl wat voor jou. Lees hier meer over het hoe en wat.

Je hebt interesse om bij ons stage te komen lopen? Leuk! Wij hechten veel waarde aan stagiaires. Dankzij jullie inzet ontstaan er vaak nieuwe ideeën en inzichten. We nodigen daarom iedereen uit om te kijken of je bij ons kan komen oefenen en leren, in een vriendelijke sfeer zonder al te veel gedoe. Hieronder leggen we kort uit hoe en wat. Heb je interesse, stuur ons dan een berichtje met je emailadres, dan sturen we je meer informatie over de sollicitatieprocedure toe. De sollicitatiedeadlines vind je in de agenda.

Wie is Eyckveld & Omgevings-Psycholoog.nl?

Eyckveld en OmgevingsPsycholoog.nl zijn één en hetzelfde bedrijf. Wij zijn een advies- en ontwerpbureau gespecialiseerd in de beleving en het functioneren van de (gebouwde) omgeving. Wij werken vanuit de omgevingspsychologie als theoretisch denkkader, met een wetenschappelijk kennisniveau en grondhouding. Dit betekent ook dat we ontwikkelen en adviseren vanuit een evidence en research based basis. Onze toegevoegde waarde is de verbinding verzekeren tussen de gedragswetenschappen en de architectuur, voor toepassingen waar beleving en het functioneren van mensen belangrijk zijn.

Wij werken voor woningcorporaties, natuur en recreatie organisaties, gemeenten, provincies, kennisorganisaties, (vastgoed)ontwikkelaars en rijksoverheidsinstellingen. De ene week analyseren we een natuurgebied, de volgende een uitgaansgebied in de binnenstad en de week daarna werken we aan een kantoorconcept dat medewerkers ondersteunt in hun onderlinge samenwerking. Bijvoorbeeld.

Wat houdt stage lopen in?

Je draait mee naar behoefte in interne of externe projecten. Daarnaast definieer en ontwikkel je een eigen project. Het uitvoeren van dit eigen project gedurende de stageperiode is een vereiste. De uitgangspunten hiervoor staan beschreven in een projectplan. Dit eigen project kan uiteraard ook een afstudeerproject zijn, maar het hoeft niet. We willen je vooral aanmoedigen om je eigen interesses en drijfveren als kader te nemen voor jouw project.

Bij de start van de stage stellen we doelen op die we gaan proberen te bereiken, maken we een plan van aanpak voor wat je gaat doen en een planning. Je krijgt ook een stagebegeleider vanuit ons aangereikt. Met deze stagebegeleider kijken we elke week in een mentorgesprek hoe het gaat, waar er eventuele moeilijkheden zijn en hoe de stage verloopt.

Voor wie is de stage?

Er zijn stageplekken beschikbaar voor universitaire bachelor of master kandidaten. Je opleiding, achtergrond of specialisatie maakt ons niet uit. Ook als je geen universitaire opleiding volgt kan je een stage doen, maar we hanteren wel als uitgangspunt een wo denk- en werkniveau.

Hoe meld ik mij aan?

Door ons een berichtje te sturen dat je interesse hebt. We hebben elk kwartaal weer meer aanmeldingen dan er plekken beschikbaar zijn. Daarom hebben we een kleine selectieprocedure bedacht. Hierover ontvang je meer informatie als je ons een berichtje stuurt. Selecties voor nieuwe stagiaires vinden vier keer per jaar plaats, je vindt de deadlines in de agenda.

Opmerking toevoegen

Over de schrijver

Joren van Dijk

Wij helpen jou met het verbeteren van beleving van eindgebruikers. Dit bereiken we door aanpassingen te doen in het ontwerp en de inrichting van de fysieke ruimte. We analyseren jouw omgeving op sterktes en zwaktes, onderzoeken de behoeftes van eindgebruikers en we ontwikkelen interventies om dit te verbeteren.

Geprikkeld? We horen graag van je! Je kunt me bereiken op:

joren@omgevingspsycholoog.nl
070 221 0793
06 4932 6072

Een vraag? Een opmerking?

Uw e-mail adres

Uw bericht

Type deze code over
captcha