Wie zijn wij?

OmgevingsPsycholoog.nl is het kennisplatform voor omgevingspsychologie. Ons doel is kennis en methoden uit de wetenschap omgevingspsychologie begrijpelijk te maken en deze te delen met iedereen die hier zijn voordeel mee kan doen. Daarnaast vinden omgevingspsychologie een waanzinnig interessant vakgebied waar we graag over bloggen.

Organisatie

OmgevingsPsycholoog.nl is een kennisplatform wat onderdeel is van Eyckveld. Bij Eyckveld werken:

Joren van Dijk

Joren van Dijk

Wouter Tooren

Wouter Tooren

Roos Offringa

Roos Offringa

Elmer Verhaak

Elmer Verhaak

Samen onderhouden we OmgevingsPsycholoog.nl, geven we lezingen en workshops en organiseren we bijeenkomsten over omgevingspsychologie. Met Eyckveld helpen we diverse organisaties met realiseren van de gewenste ruimtelijke beleving en het oplossen van belevingsvraagstukken door omgevingspsychologie toe te passen.

Bloggers

OmgevingsPsycholoog.nl wordt mogelijk gemaakt door de bijdrages van onze bloggers. Het is een bonte verzameling aan sociaal-, cognitief- en omgevingspsychologen, ambtenaren, ontwerpers, fotografen en stedenbouwers die de interesse in omgevingspsychologie met elkaar delen. Ze behandelen verschillende onderwerpen in omgevingspsychologie, ieder vanuit hun eigen perspectief.