Omgevingspsycholoog
Omgevingspsycholoog verbetert beleving

Wij zijn Omgevingspsycholoog

Sinds 2012 helpen we (semi-)overheden en bedrijven met het verbeteren van de beleving van eindgebruikers. Joren van Dijk en Wouter Tooren starten in dat jaar afzonderlijk van elkaar een omgevingspsychologisch bedrijf. Na een aantal keer bij verschillende projecten te hebben samengewerkt, ontdekten ze dat ze elkaar goed aanvulden. Daarom kozen ze er voor om in 2015 te fuseren tot één bedrijf. Op dit moment werken er 4 vaste medewerkers bij Omgevingspsycholoog en worden wij ondersteund door 2 stagiairs.

Omgevingspsycholoog verbetert beleving Omgevingspsycholoog verbetert beleving Omgevingspsycholoog verbetert beleving Omgevingspsycholoog verbetert beleving
Elmer Verhaak
Stedenbouwkundige
Joren van Dijk
Omgevingspsycholoog
Max Weghorst
Omgevingspsycholoog
 Wouter Tooren
Omgevingspsycholoog

Wij helpen jou met het verbeteren van beleving van eindgebruikers. Dit bereiken we door aanpassingen te doen in het ontwerp en de inrichting van de fysieke ruimte. We analyseren jouw omgeving op sterktes en zwaktes, onderzoeken de behoeftes van eindgebruikers en ontwikkelen interventies om de beleving van eindgebruikers te verbeteren. Geprikkeld? We horen graag van je!

Stuur ons een email

Wij publiceren over omgevingspsychologie

Op de blog van omgevingspsycholoog zijn allerlei artikelen te vinden over omgevingspsychologie. We schrijven bijvoorbeeld over wetenschappelijke theorie, hoe wetenschappelijke onderzoeksmethoden in de praktijk kunnen worden toegepast en wat goede en minder goede voorbeelden zijn van omgevingspsychologie in de praktijk.