Vrijdagavond 29 mei gaan stedenbouwers en psychologen bij ons op kantoor met elkaar in discussie over de maakbaarheid van de stad. Mee doen? Meld je aan via bijeenkomst@omgevingspsycholoog.nl.

In de jaren ’70 was de maakbare stad het ideaal om na te streven, tegenwoordig wordt je als naïef versleten als je hier nog in geloofd. Dat er relaties bestaan tussen de inrichting en het ontwerp van een stad en het gedrag en beleving van mensen heeft omgevingspsychologie wel aangetoond. Maar hoe zien deze er uit? Hoe sterk zijn deze relaties? Welke goede en slechte voorbeelden zijn er?

Aan de hand van beeldmateriaal en stellingen zullen stedenbouwers en psychologen bij ons op kantoor met elkaar in gesprek gaan over deze vragen. Ook bespreken we een derde belangrijke factor die de relatie tussen stedenbouw en gedrag beïnvloedt: het beleid van de overheid.

We vragen een kleine bijdrage van € 5,- voor de nootjes en het bier (tot dat het op is). Graag vooraf even aanmelden bij bijeenkomst@omgevingspsycholoog.nl, dan kunnen we rekening met je houden bij de inkopen.

Vrijdag 29 mei
19:00 uur inloop, start 19:30
Abraham van Beyerenstraat 4 Den Haag
€ 5,- voor de drankjes en hapjes
Aanmelden bij bijeenkomst@omgevingspsycholoog.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *