Omgevingspsycholoog

Kom naar de 1e omgevingspsychologie journal club

Wil je op de hoogte gehouden worden over de laatste omgevingspsychologie studies? Kom naar de journal club, volgende week 8 mei om 14:45 uur!

Wil je op de hoogte gehouden worden over de laatste omgevingspsychologie studies? Kom naar de journal club, volgende week vrijdag 8 mei! Vanaf 14:45 uur bespreken we bij ons op kantoor een aantal recente wetenschappelijke studies, met daarna de vrimibo op ons (hopelijk zonovergoten) dakterras. Aanmelden bij joren@omgevingspsycholoog.nl.

Wat is het idee?

Wij blijven graag op de hoogte nieuwste ontwikkelingen, methoden en ideeën in omgevingspsychologie. Met alle projecten die we draaien, schiet het lezen van nieuwe artikelen er wel eens bij in.

Daarom hebben we de journal club bedacht. Iedere maand lezen een aantal collega’s nieuwe wetenschappelijke artikelen en presenteren deze kort bij de journal club, waar we deze vervolgens bediscussiëren. De komende journal club presenteren Elmer, Wouter en ik een artikel.

Wij vinden de journal club een erg leuke manier om nieuwe kennis te leren en delen. Daarom stellen we de journal club ook graag open voor iedereen die er interesse in heeft. Jij, bijvoorbeeld?

Wil je mee doen?

Stuur dan even een mailtje naar joren@omgevingspsycholoog.nl. Als je zelf ook een interessant wetenschappelijk artikel weet, kun je deze ook aandragen om (zelf) te presenteren. We vragen een kleine bijdragen van € 5,- voor de drankjes en hapjes.

Samenvatting:

Tijdstip Vrijdag 8 mei 14:45 uur
Adres Abraham van Beyerenstraat 4, Den Haag
Aanmelden joren@omgevingspsycholoog.nl
Onkosten € 5,-

Kun je vrijdag 8 mei niet?

Niet getreurd, we organiseren weer een journal club op vrijdag 26 juni.

1 opmerking

  • Wat een leuk initiatief, helaas woon ik helemaal aan de andere kant van het land en zal aanwezigheid lastig, ook door andere afspraken. Kan ik op de hoogte gehouden worden? bv welke artikelen jullie besproken hebben.

Over de schrijver

Joren van Dijk

In 2010 startte Joren de blog Omgevingspsycholoog.nl om de wetenschappelijke inzichten van omgevingspsychologie toegankelijker te maken voor het grote publiek. Zijn doel was (en is nog steeds) ervoor zorgen dat omgevingspsychologie een vast onderdeel wordt van bouw- en ontwerpprojecten. Dit lukt, steeds meer organisaties zien de meerwaarde van omgevingspsychologie en betrekken een omgevingspsycholoog in hun bouw- en ontwerpprojecten.

Joren’s specialisaties zijn mobiliteit, openbaar vervoer, veiligheid, licht en wachtbeleving. Daarnaast reist hij stad en land af om te vertellen over omgevingspsychologie.

Geprikkeld? Ik hoor graag van je! Je kunt me bereiken op:

joren@omgevingspsycholoog.nl
070 221 0793
06 4932 6072

Een vraag? Een opmerking?

Uw e-mail adres

Uw bericht

Type deze code over
captcha