Omgevingspsycholoog
Project Leuven - waar speel jij graag

Gemeente Leuven – Speelweefselplan

We helpen de gemeente Leuven met het in kaart brengen van omgevingspsychologische factoren die het spelen van kinderen beïnvloeden.

De gemeente Leuven (België) wil het speelweefsel – plekken waar kinderen spelen en de verbinden daartussen – verbeteren. Omgevingspsycholoog is door NDVR gevraagd om in dit project mee te werken om omgevingspsychologische factoren te benoemen die bijdragen aan het verbeteren van dit speelweefsel. Dit doen we door een aantal casussen uit de gemeente Leuven te verzamelen van geslaagde en minder geslaagde projecten.

Opmerking toevoegen

Over de schrijver

Joren van Dijk

In 2010 startte Joren de blog Omgevingspsycholoog.nl om de wetenschappelijke inzichten van omgevingspsychologie toegankelijker te maken voor het grote publiek. Zijn doel was (en is nog steeds) ervoor zorgen dat omgevingspsychologie een vast onderdeel wordt van bouw- en ontwerpprojecten. Dit lukt, steeds meer organisaties zien de meerwaarde van omgevingspsychologie en betrekken een omgevingspsycholoog in hun bouw- en ontwerpprojecten.

Joren’s specialisaties zijn mobiliteit, openbaar vervoer, veiligheid, licht en wachtbeleving. Daarnaast reist hij stad en land af om te vertellen over omgevingspsychologie.

Geprikkeld? Ik hoor graag van je! Je kunt me bereiken op:

joren@omgevingspsycholoog.nl
070 221 0793
06 4932 6072

Een vraag? Een opmerking?

Uw e-mail adres

Uw bericht

Type deze code over
captcha