Omgevingspsycholoog
lees meer over omgevingspsychologie in de media

In de media

Joren geeft uitleg over omgevingspsychologie op radio 1Omgevingspsycholoog.nl werkt geregeld mee aan artikelen en interviews over omgevingspsychologie in verschillende media. Werk jij aan een artikel of item en wil je de input van een omgevingspsycholoog? Neem dan contact op met omgevingspsycholoog.nl!

voorbeelden van omgevingspsycholoog.nl in de media

Luister hier het hele interview over hoe je de snelste wachtrij kiest! Hoe kies je de snelste wachtrij? Joren legt bij Cappuccino op Radio 2 uit wat er zich allemaal afspeelt bij het kiezen van een wachtrij en hoe je daar gebruik van kunt maken als klant.
Luister hier het hele interview.
logo editie nl Waarom is wachten vervelend en hoe kun je de beleving van wachten aangenamer maken? Joren wordt geïnterviewd over het onderwerp wachtbeleving en het effect van de ‘wachtverzachter’.
Bekijk hier het hele item
Logo omroep Zuidplas Wat heeft Valentijnsdag met de kleur rood te maken? Is er wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de effecten van rood? Ja, OmgevingsPsycholoog.nl legt uit aan Omroep Zuidplas hoe het werkt.
Luister hier het hele interview
logo CTVZeeland Joren van Dijk vertelt aan CTVZeeland over het onderzoeken naar de beleving van krimp in Zeeuws Vlaanderen.
Bekijk hier het hele interview
Omgevingspsycholoog legt uit hoe de fysieke omgeving van een kantoortuin invloed heeft op het gedrag van medewerkers.
Lees het hele artikel
Omgevingspsycholoog legt uit wat omgevingspsychologie is in de schildersvakkrant Wat kun je zeggen over de psychologie van kleuren? Er wordt een hoop geclaimd, maar weinig onderbouwt. Omgevingspsycholoog Joren van Dijk legt aan de schildersvakkrant uit hoe het zit.
Lees het hele artikel
Omgevingspsycholoog.nl legt uit hoe je omgevingspsychologie op je kantoor kunt gebruiken Hoe kun je de fysieke omgeving gebruiken om je lekkerder te voelen op je kantoor? Joren legt aan management support, een vakblad voor secretaresses uit hoe je slim gebruik kunt maken van omgevingspsychologie.
Lees het hele artikel
Lees het hele artikel over psychologie in de horeca Hoe kun je omgevingspsychologie toepassen in de horeca? In dit interview geeft Joren voorbeelden van hoe je gebruik kunt maken van psychologische kennis in je restaurant of café.
Lees hier pagina 1 en pagina 2
luister naar het interview op radio 1 over de psychologie van de drie dol dwaze dagen Joren legt uit op Radio 1 hoe de psychologie van de drie dol dwaze dagen van de bijenkorf werkt.
Luister het hele interview
Voor een thema bijlage over interieur in de Spits legt Joren uit hoe je omgevingspsychologie kunt gebruiken in je eigen huis.
Lees het hele artikel
Omgevingspsycholoog Joren legt uit hoe de kleur rood ons beïnvloedt.
Lees het hele artikel
Joren legt uit wat het psychologische effect van een spiegel is.
Lees het hele artikel
Een artikel over de psychologie van het binnenklimaat in kantoren.
Lees het hele artikel
Een interview in Tubantia met Joren over het afvalproject in Enschede Noord.
Lees het hele artikel
Samen met Wouter Tooren vertelt Joren over de rol van de eindgebruikers in bouwprocesses.
Lees het hele artikel
Joren legt uit hoe interieur informatie geeft over de persoonlijkheid van mensen.
Lees het hele artikel
Wilja Jurg vertelt over hoe omgevingspsycholoog Joren helpt bij de inrichting van kunstruimte TETEM
Lees het hele artikel

Opmerking toevoegen

Een vraag of een opmerking?

Uw e-mail adres

Uw bericht

Type deze code over
captcha