We zijn met iets heel leuks begonnen waar we jou van harte voor uitnodigen: een reeks kenniscafés over omgevingspsychologie. De kenniscafés zijn gratis, het enige wat jij hoeft te doen is je aan te melden voor het kenniscafé dat jij interessant vindt.

De kenniscafés over omgevingspsychologie vinden plaats op woensdag-, donderdag- of vrijdagmiddag, van 17 tot 18 uur, bij ons op kantoor in Den Haag. De onderwerpen verschillen per week. Kijk in de agenda welk onderwerp jou aanspreekt en meld je aan. Het eerstvolgende kenniscafé vindt plaats op 22 september en gaat over ‘wayfinding en flow’.

We houden de groep klein: maximaal 10 aanmeldingen per kenniscafé. Hierdoor hebben we veel ruimte om met elkaar in discussie te gaan over de onderwerpen.

Als je op bovenstaande (en deze) links klikt, kom je uit bij onze Eventbrite pagina. Hierop staan alle komende kenniscafés vermeld. Om je aan te melden moet je op het kenniscafé naar keuze klikken en dan op de button ‘aanmelden’. Hier kun je een ticket reserveren. Je kunt naar meerdere kenniscafés komen, je moet je dan wel per kenniscafé aanmelden.

Mocht je helaas niet meer kunnen en je hebt wel een ticket, mail ons dan even. Dan kunnen wij jouw ticket annuleren en geven we deze aan een andere geïnteresseerde.

Ken je mensen die ook blij worden van een kenniscafé over omgevingspsychologie? Stuur deze blog dan zeker door. Het lijkt ons leuk je te ontmoeten bij één van de kenniscafés!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *