Omgevingspsycholoog
Meer weten over omgevingspsychologie? Kom naar onze kenniscafés

Kom je ook naar onze kenniscafés over omgevingspsychologie?

We organiseren kenniscafés over omgevingspsychologie. Hierin behandelen we verschillende onderwerpen als wayfinding, crowding of zorgomgevingen. Kom je ook?

We zijn met iets heel leuks begonnen waar we jou van harte voor uitnodigen: een reeks kenniscafés over omgevingspsychologie. De kenniscafés zijn gratis, het enige wat jij hoeft te doen is je aan te melden voor het kenniscafé dat jij interessant vindt.

De kenniscafés over omgevingspsychologie vinden plaats op woensdag-, donderdag- of vrijdagmiddag, van 17 tot 18 uur, bij ons op kantoor in Den Haag. De onderwerpen verschillen per week. Kijk in de agenda welk onderwerp jou aanspreekt en meld je aan. Het eerstvolgende kenniscafé vindt plaats op 22 september en gaat over ‘wayfinding en flow’.

We houden de groep klein: maximaal 10 aanmeldingen per kenniscafé. Hierdoor hebben we veel ruimte om met elkaar in discussie te gaan over de onderwerpen.

Als je op bovenstaande (en deze) links klikt, kom je uit bij onze Eventbrite pagina. Hierop staan alle komende kenniscafés vermeld. Om je aan te melden moet je op het kenniscafé naar keuze klikken en dan op de button ‘aanmelden’. Hier kun je een ticket reserveren. Je kunt naar meerdere kenniscafés komen, je moet je dan wel per kenniscafé aanmelden.

Mocht je helaas niet meer kunnen en je hebt wel een ticket, mail ons dan even. Dan kunnen wij jouw ticket annuleren en geven we deze aan een andere geïnteresseerde.

Ken je mensen die ook blij worden van een kenniscafé over omgevingspsychologie? Stuur deze blog dan zeker door. Het lijkt ons leuk je te ontmoeten bij één van de kenniscafés!

Opmerking toevoegen

Over de schrijver

Joren van Dijk

In 2010 startte Joren de blog Omgevingspsycholoog.nl om de wetenschappelijke inzichten van omgevingspsychologie toegankelijker te maken voor het grote publiek. Zijn doel was (en is nog steeds) ervoor zorgen dat omgevingspsychologie een vast onderdeel wordt van bouw- en ontwerpprojecten. Dit lukt, steeds meer organisaties zien de meerwaarde van omgevingspsychologie en betrekken een omgevingspsycholoog in hun bouw- en ontwerpprojecten.

Joren’s specialisaties zijn mobiliteit, openbaar vervoer, veiligheid, licht en wachtbeleving. Daarnaast reist hij stad en land af om te vertellen over omgevingspsychologie.

Geprikkeld? Ik hoor graag van je! Je kunt me bereiken op:

joren@omgevingspsycholoog.nl
070 221 0793
06 4932 6072

Een vraag? Een opmerking?

Uw e-mail adres

Uw bericht

Type deze code over
captcha