Omgevingspsycholoog
werken bij omgevingspsycholoog

Kom bij ons werken

Bijgewerkt 01/07/2018

Vacature: webredacteur omgevingspsychologie 

Wij zoeken een webredacteur voor 16 uur in de week.  Je schrijft aantrekkelijke artikelen, verzamelt interessante informatie over omgevingspsychologie en deelt content op onze online media kanalen. Je doet literatuuronderzoek en maakt de wetenschap toegankelijk voor leken.

Voor de resultaten van onze projecten ontwikkel je aantrekkelijke media-presentaties. Daarin is veel creatieve ruimte: misschien maak je infographics, fotorapportages of gave video’s! Alles is mogelijk, zolang we ons verhaal kunnen vertellen en ons publiek aanspreken.

En passant heb je de mogelijkheid om al werkende een uniek vakgebied (omgevingspsychologie) je eigen te maken. We nemen je mee in de uitvoer van projecten en geven je veel mogelijkheden om te leren.

Afhankelijk van je ervaring en wensen help je ook mee met het ontwikkelen van een online media strategie.

Welke kennis en vaardigheden zoeken we?

Je beschikt over een sterk taalgevoel en vind het leuk om toegankelijke artikelen en online posts te schrijven. Je snapt hoe sociale media platforms en nieuwsbrief marketing werken. Je weet hoe een WordPress omgeving werkt of bent bereid om dit te leren.

Belangrijk is dat je een affiniteit hebt met omgevingspsychologie, social design, design thinking of service design. Met name een interesse in de omgevingspsychologie, of de bereidheid om je hierin te verdiepen, is belangrijk. (Het volgen van) een studie psychologie maakt het gemakkelijk om de inhoud van omgevingspsychologie te snappen, maar het volgen van deze studie is niet noodzakelijk.

Bij voorkeur beschik je over enkele grafische vaardigheden. We werken veel met Adobe Indesign, Illustrator & Photoshop.

Wat is mijn beloning?

Je werkt gemiddeld 16 uur per week, waarvan een deel bij ons op kantoor in Den Haag. Je mag je werktijden zelf inrichten, zodat je het werk kan plannen rondom je overige activiteiten. Je werkt op je eigen laptop en levert elke week content aan die we online plaatsen.

Je verdient 10 euro per uur bruto (ofwel 693,33) per maand plus 8% vakantiegeld (dit krijg je elke maand meteen uitgekeerd).

Stuur uiterlijk 31 juli 2018 een motivatiebrief en CV naar kantoor@omgevingspsycholoog.nl. Wij nodigen je uit voor een gesprek.

 

Vacature: werkstagiaires omgevingspsychologie

Omgevingspsycholoog zoekt altijd naar nieuwe stagiaires met unieke ideeën en interesses in onderzoek of ontwerp op het vlak van gebruikerservaringen in steden, gebouwen en landschappen. We zoeken universitaire bachelor of master kandidaten die taalvaardig zijn in het Nederlands. Je hebt bij voorkeur een achtergrond in gedragswetenschappen of ontwerp maar andere opleidingen kunnen ook. Je energie, ondernemend vermogen, talenten en eigen ideeën – daar gaat het ons om. Ook als je geen universitaire opleiding volgt kan je zeker een stage bij ons doen, maar we hanteren wel als uitgangspunt een wetenschappelijk/academisch denk- en werkniveau.

Welke werkzaamheden voer je uit?

Je draait mee in interne of externe projecten. Daarnaast definieer, ontwikkel en voer je een eigen project uit. De uitgangspunten hiervoor staan beschreven in een projectplan. Dit eigen project kan uiteraard ook een afstudeerproject zijn, maar het hoeft niet. We willen je vooral aanmoedigen om je eigen interesses en drijfveren als kader te nemen voor jouw project.

Hoe ziet mijn stage er uit?

Bij de start van de stage stellen we doelen op die we gaan proberen te bereiken, maken we een plan van aanpak voor wat je gaat doen en een planning. Je krijgt ook een stagebegeleider vanuit ons aangereikt. Met deze stagebegeleider kijken we elke week in een mentorgesprek hoe het gaat, waar er eventuele moeilijkheden zijn en hoe de stage verloopt.

Meer weten of solliciteren? Stuur een mail met een verzoek voor informatie of een mail met je CV en een sollicitatiebrief naar kantoor@omgevingspsycholoog.nl.

 

 

Een vraag of een opmerking?

Uw e-mail adres

Uw bericht

Type deze code over
captcha