Omgevingspsycholoog
Verbeter beleving bezoekers betere bewegwijzering

Natuurmonumenten – Bewegwijzering kasteel Vorden

Voor Natuurmonumenten voerden wij een studie uit naar de kwaliteit van de huidige bewegwijzering rondom kasteel Vorden. Daarbij leverden wij een nieuw bebordingsplan op waar nieuwe borden te plaatsen en met welke inhoud.

Opmerking toevoegen

Over de schrijver

Wouter Tooren

Als psycholoog kijk ik naar hoe de omgeving ons beïnvloedt in de uitvoer van onze dagelijkse activiteiten en rituelen. Daarbij focus ik op het verhelpen van hindernissen en frustraties in de omgeving waardoor ik het leven prettiger, leuker en makkelijker hoop te maken. Ik kijk bijvoorbeeld naar de effecten van wayfinding, crowding, controle, stress, perceptie en voetgangersstromen en probeer met mijn opgedane inzichten betere gebouwen, steden en landschappen te maken.

Geprikkeld? Ik hoor graag van je! Je kunt me bereiken op:

wouter@omgevingspsycholoog.nl
070 221 0793
06 5361 4021

Een vraag? Een opmerking?

Uw e-mail adres

Uw bericht

Type deze code over
captcha