Omgevingspsycholoog
Omgevingspsycholoog verbetert beleving

Nieuwsbrief

 

Speciaal voor mensen die meer willen weten over omgevingspsychologie en dit serieus willen toepassen, heb ik een soort nieuwsbrief opgezet. De mailing bevat nieuwe rapporten & methoden, uitnodigingen voor bijeenkomsten en toelichting daarop. Helemaal gratis.

Bovendien ontvang je gratis het ebook ‘het gaat om beleving, toch?!’. Hierin leg ik uit wat beleving volgens mij is, waarom het zo belangrijk is en hoe je er achter kunt komen hoe mensen een omgeving beleven.

Behoor jij tot die selecte groep mensen die graag meer wilt weten over omgevingspsychologie?

Geef je nu op voor OmgevingsPsycholoog.nl nieuwsbrief

 

hoe geef ik jou gerichte informatie?

Geregeld komen er mensen bij mij die meer willen weten over omgevingspsychologie dan dat er op de website staat. Meestal probeer ik ze dan op weg te helpen met wat literatuur en gerichte informatie op de vraag die ze stellen. Het lukt mij vaak niet om al deze mensen naderhand op de hoogte te houden als ik nieuwe informatie tegenkom. Dat vind ik jammer. Daarom wil ik daar verandering in gaan brengen met ‘de OmgevingsPsycholoog’.

inhoud van de OmgevingsPsycholoog

De nieuwsbrief is bedoeld voor mensen die meer willen weten over omgevingspsychologie en het serieus willen gebruiken in hun werkzaamheden. Daarom is de OmgevingsPsycholoog geen nieuwsbrief met verhaaltjes over onze plannen voor 2020, wie er vorige week jarig was op de zaak of hoe goed de nieuwe koffie smaakt.

ebook bannerHet is een mailing met ebooks (zoals ‘het gaat om beleving, toch?!’), nieuwe rapporten & methoden, uitnodigingen voor bijeenkomsten en toelichting daarop. Deze informatie vind je deels op mijn website, maar lang niet allemaal. Het is een soort website-plus. Als jij je opgeeft, krijg je dus een kijkje in de keuken van omgevingspsychologie. En dat helemaal gratis.

wanneer krijg je mail?

Omdat ik niet kan voorspellen wanneer ik nuttige informatie vind, kan ik ook niet voorspellen op welk tijdstip ik je ga mailen. Verwacht dus geen wekelijkse of maandelijkse mailing. Als ik niks zinnigs te melden heb, dan meld ik ook niks.

Behoor jij tot die selecte groep mensen die graag meer wilt weten over omgevingspsychologie? Geef je dan op voor de OmgevingsPsycholoog en ontvang gericht informatie over omgevingspsychologie.

Geef je nu op en ontvang een gratis ebook

 

Opmerking toevoegen

Over de schrijver

Benjamin

Een vraag? Een opmerking?

Uw e-mail adres

Uw bericht

Type deze code over
captcha