Het team

Elke dag zijn we actief met het verbeteren van de leefomgeving. Om elk gebouw, elke stad en elk landschap een unieke en passende beleving te geven die naadloos aansluit op de behoeften van mensen. Hier vind je onze specialisaties en contactmogelijkheden.

Joren van Dijk / Psycholoog

In 2010 startte Joren de blog Omgevingspsycholoog.nl om de wetenschappelijke inzichten van omgevingspsychologie toegankelijker te maken voor het grote publiek. Zijn doel was (en is nog steeds) ervoor zorgen dat omgevingspsychologie een vast onderdeel wordt van bouw- en ontwerpprojecten. Dit lukt, steeds meer organisaties zien de meerwaarde van omgevingspsychologie en betrekken een omgevingspsycholoog in hun bouw- en ontwerpprojecten.

Joren’s specialisaties zijn mobiliteit, openbaar vervoer, veiligheid, licht en wachtbeleving. Daarnaast reist hij stad en land af om te vertellen over omgevingspsychologie.

Wouter Tooren / Psycholoog

Als psycholoog kijkt Wouter naar hoe de omgeving ons beïnvloedt in de uitvoer van onze dagelijkse activiteiten en rituelen. Hij focust daarbij op het verhelpen van hindernissen en frustraties in de omgeving waardoor mensen een prettiger, leuker en makkelijker leven kunnen ervaren. In 2013 studeerde hij cum laude af aan de Universiteit van Amsterdam in de toegepaste cognitieve psychologie. Naast zijn werk is hij onderweg om architect te worden.

Wouter is de strateeg in de groep met een sterke focus op ontwerp en onderzoek. Zijn specialisaties bestaan uit wayfinding, crowding, controle, stress, perceptie, voetgangersstromen en kantoorbeleving.

Direct contact met Joren van dijk?

Uw e-mail adres

Uw bericht

Type deze code over
captcha

Direct contact met Wouter Tooren?

Uw e-mail adres

Uw bericht

Type deze code over
captcha